söndag, september 23, 2007

Gardening

Riva upp morötter som är små nog att få plats med i en tändsticksask, ta upp de sista fem potatisarna, ta upp alla rädisor som inte blev nått av och sedan rensa bort allt ogräs. Det är ganska jobbigt men det blir snyggt igen och man slipper så äckligt mycket jobb på våren om man bara lämnar allt innan första frosten. Så nu så är det gjort. Nästa gång lusten faller på så ska jag ta itu med blomrabatten också. Kanske redan idag men vi får se, tyvärr har man en hel del plugg att hålla på med också som inte kan vänta. Fast ikväll blir det morötter från egen odling till middag :)

torsdag, september 20, 2007

Facebook



Jag trodde inte en "community" kunde vara så roligt men det är det. Varje gång jag loggar in hoppas jag att det finns något att läsa, att någon har lagt in en bild att kommentera på eller att det finns något Quiz att svara på. Det känns som lunarstorm fast för vuxna och det konstiga är att jag inte tycker det är konstigt eller fel. Det är bara lite coolt.

Fjortisvuxna är vi allihopa, allihopa...

fredag, september 14, 2007

Sommarstuga here I come


Mamma och pappa har köpt sommarstuga!
Här följer ett bildmontage med kommentarer :)

Storstugan

Storstugan från ett annat håll.

Lusthus som rymmer kanske en 12 personer och ett sött litet pumphus.

Ekorrar på lusthuset måste vara ett gott tecken ;)

Gullig liten bro som dekoration bara, tror det faller sönder om man försöker gå över den :P

"Min" stuga! Hur söt som helst!

Under "min" stuga så finns det en hel massa poslinsdekorationsfigurer. Jag tycker de är rätt söta.

Sa ju att det var en hel del...

Det är inte slut riktigt än...

Inte alla som kan säga att de har "tomtar under loftet" och verkligen mena det :p

"Brors" stuga ifrån min stuga. Inse vilken underbar utsikt man har!

Mitten: Ett litet förråd. På båda sidorna är det identiska små gästrum där man får plats med en dubbelsäng och en byrå ungefär.

Behond the önskebrunn! Underbart fast den är igentäppt med cement så man kan inte kasta ner mynt och önska sig saker.

Ett litet förråd och plats att ha bilar.

Vi får inte glömma växthuset där man kan hålla på med örtlära :) (iaf om man är en HP nörd)

Vi får heller inte glömma "the windmill" och djuren som flockas kring den, och något troll tror jag det är också.


Flaggstång finns det också och sen finns det fin strand fast inte på gården utan ca 500m bort och lite sådant men jag är trött på att ladda upp bilder så det får ta och vänta tills imorgon :P

Bosvedjandagen


Bosvedjan som fyller 40 år är ju värt att fira inte sant :P Well det tyckte iaf dom och det bjöds på mat (eller ja man fick köpa matkupong innan för 20 kronor men det var det värt) och underhållning i form av ponnyridning (varför har de aldrig vuxenridning för? Elakt tycker jag) lite snack och sedan sång. Charlotte Perelli... det måste ha gått dåligt för henne om Bosvedjan skulle ha råd med det eller så går det bra för Bosvedjan och de använder pengarna till sådant istället. Vad vet jag. Hon var väldigt duktig live, ska dock erkännas :)

Men jag ska inte tracka ner det helt, det var rätt mysigt och jag gick på Erikshjälpen efteråt och köpte en burk att ha Te i, även om det råkar stå "toffie" på den, och en tekanna som jag alltid velat ha i porslin. De kostar drygt 300 i affär att köpa sådana i den storleken och jag fick den för 40, det tycker jag är ett trevligt köp. Här bjuder jag på ett par bilder från festen. Håll till godo :)

Det får plats ganska mycket fok i Bosvedjans centrum


Barnen diggade och fick komma upp på scen till sista låten :)

Vissa barn diggade mer än andra :)

torsdag, september 13, 2007

Det ordnar ju sig tillslut!

Leffe är en glad liten Leffe idag! Jag gick och pratade med Syo och vi ska ha ordnat upp med allt nu... eller ja jag måste maila folk och ordna upp mer saker men det jag var mest stressad över är det ingen fara med :D YAAAY!