tisdag, september 26, 2006

Roses are pink...

Det är ganska otroligt hur glad man kan bli av att se att klätterrosen på uteplatsen har slagit ut. Blommar till en vacker vitrosa ros, magnifik enligt min uppfattning. Jag är stolt då det är helt mitt.. jag skapade den rosen genom att planetera den och sköta om den, nu är det en ros.

onsdag, september 20, 2006

"Öppen kista" svarar Begravningsbyrån

Igår fick jag veta att begravningen kommer vara med öppen kista. Halv öppen kista. Går jag fram till kistan kommer jag se en död människa. Jag har aldrig sett en död människa förut. Det kommer finnas möjlighet att inte gå fram också men.. jag vet inte vad jag ska göra. Förstår inte varför de ska ha öppen kista ensengång. Det är läskigt att behöva se sina döda släktingar! Mupp.

fredag, september 15, 2006

Arr, matey



My pirate name is:


Mad Mary Kidd



Every pirate is a little bit crazy. You, though, are more than just a little bit. Even though you're not always the traditional swaggering gallant, your steadiness and planning make you a fine, reliable pirate. Arr!

Get your own pirate name from piratequiz.com.
part of the fidius.org network

söndag, september 10, 2006

Tribute

Min moster Kerstin (gammelmoster egentligen men hon avskydde att man sa det då hon kände sig gammal) har dött. Hon fick canser som hon blev frisk från, eller ja så frisk som man kan bli, men då fick hon åldersdiabetes men eftersom hon skötte sig så pass bra så lyckades hon bli av med sprutorna och kunde bara äta tabletter. Men sen visade det sig att det fanns mer canser i kroppen, en sådan typ som sprider sig fort och hon opererades, men de fck inte bort allt och det var bara en tidsfråga sades det. Sen så åkte hon hem och mådde bättre ett tag men nu så ringde min mamma imorse och berättade att hon hade dött tidigt imorse.

Hon var verkligen en av mina favoritsläktingar, ärlig och mysig samtidigt som man bara tyckte om henne. Hon satt aldrig still och jobbade rejält hela livet och ja hon är en sådan person som jag ser upp till. En som njuter av livet och som verkligen ser till att fylla livet. Sådan är mormor också och även en av mina "riktiga" mostrar. Det är så jag vill vara!

Så detta är ett litet kort tribute till henne, till hennes liv och hennes nära och kära. Till att hon fanns och att hon levde livet fullt ut hela tiden. Jag tackar ödet att jag fick träffa henne bara ett fåtal veckor innan hon dog så att jag kunde dela lite av min tid med henne när hon mådde som sämst.

RIP moster Kerstin! I will miss you!

lördag, september 09, 2006

Sexparty

Så var det äntligen dags för mig att gå på mitt första sexparty, eller dildoparty om det rullar lättare för er på tungan men dildoparty låter så begränsat. Först var det fördrinkar hos Linda (värdinnan) och sedan blev det lite snacks och prat och så kom hon och då blev det tyst... först. Sen så öppnade sig alla upp efter ett tag och tillslut satt man och berättade sexhistorier och sa vilka leksaker man skulle köpa. Eller jag satt iaf och berättade det. En del höll på det hårt men vadå... spelar väll ingen roll om folk vet om att jag har en kanin i garderoben?


Jag köpte då den som man kan se i mitten här, fast den är då rosa egentligen bara ljuset på blixten som gör att den ser organge ut istället. Sedan köpte jag sådana där blå/röda bollar som jag har gjort en pil till. De skulle tydligen vara bra att knipa med och hon sa att man kunde ha dem när man duschade och klipa samtidigt. Två flugor i en smäll, som hon själv uttryckte det. Sedan fanns det en massa fler godsaker som jag kände att "ohhh gimme!" men budgeten tar stopp och ja jag spenderade ändå 910:- så det får räcka. Jo jag köpte också rengöringsmedel, anibakteriell sak. Alltid bra att ha.

Hon som demonstrerade var verkligen jättedktig. Jag tror jag funnit mitt kall (förutom gymnasielärare då) och det är sexleksaksförsäljare. Det verkar sjukt roligt. Jag menar jag är inte bäst på att sälja saker men sexleksaker skulle jag så kunna få ut till folk, berätta om hur de kan göra det skönt för sig själva och för andra. Jag ska så höra mig för om det. Det vore sjukt kul verkligen.

<-- Den här dildon såldes på extrapris och vi köpte den åt värdinnan. Den r verkligen ganska förskräcklig med sugpropp och allt. Alltså What ever rocks your socks men det var dallrig och pungen ser ju inte klok ut. Nej storleken är la okey men resten... urk. Och stor är den, ni ser stolen där bakom? Det är inte en leksaksstol utan en stor helt vanlig stol som alla har hemma i köket. Om jag uppskattar så var den ungefär 30 cm lång och 5 cm diameter + pung. Det ni. Hon kommer få mycket kul med den sen värdinnan.

Kvällen avslutades på HG (studentuteställe där jag bor) där jag i äkta Sex and the city anda tog mig en cosmopolitan som faktiskt var god. Jag har smakat det innan men inte tyckt om det men jag tänkte att om jag nu har köpt mig en sex and the city dildo (kaninen) så måste jag ju ta mig en sex and the city drink också som pricken över i. Och det blev ju då som sagt riktigt lyckat.

En lyckad kväll och jag hoppas att det blir fler sådana kvällar!

torsdag, september 07, 2006

Who are we to argue with that logic?!


Batman: [reading a riddle] What has yellow skin and writes?
Robin: A ball-point banana!
Batman: [reading the second riddle] What people are in a hurry?
Robin: Rushing-people...Russians!
Btaman: So this means...
Robin: Someone Russian is going to slip on a banana and break their neck!
Batman: Precisely, Robin!

onsdag, september 06, 2006

Kalasmottagningen

Ikväll var det dags för kalasmottagningen. Hur det var? Tja ska ärligheten fram så var det rätt tråkigt.

<-- dessa två var konfrancierer och ja de har ju varit roligare. Visst det var lite saker som är värt att upprepa men med tanke på att de höll på rätt länge så tycker jag inte att de höll måttet. Något som inte heller höll måttet var ljudsättningen. Sämre ljud får man ju leta efter. Jag hörde inte var folk sa eller sjöng eftersom ljudet var på så högt i mickarna att det mesta bara blev knaster.

Det var The Soundtrack of our lives som spelade. Jag hade faktiskt inte hört så mycket av dem innan och kom dit med relativt öppen bild men ja det blev en rejäl besvikelse. Jag tror visserligen att en hel del av det beror på ljudet men samtidigt så var det inte så bra låtar... i mitt tycke då *garderar sig för att det finns tsool's fans out there*

Nu ska jag sova, natti

tisdag, september 05, 2006

J-pop


Det är japansk fjortismusik fast ändå inte. Det är svårt att beskriva men det är bland det roligaste som går att lyssna på. Titta bara på den här videon av Morning Musume and I dare you not to smile.

Det är glatt, bekymmersfritt och framförallt smittsamt. De är sådär söta att det nästan blir löjligt och gissa vad, de vet om det och spelar på det också. Konstigt? Det är ju som att alla artister i västlandet försöker spela på sin sexighet. Skillnaden är ju att de här japanska flickorna verkligen är söta på riktigt.

Det finns en hel drös med band i japan och i kina dessutom men mina favoriter är Morning Musume och Minimoni.

Det senare är ett större skäl till att ta upp det jag pratade om innan, den där sprattliga glädjen. Det spelar ingen roll hur nere jag är för stunden, ser jag på/lyssnar på Minimoni så försvinner det direkt och jag kan inte låta bli att le.

Mitt tips är att ge det en chans. Antingen älskar ni det eller så hatar ni det men jag hoppas och tror att de här tjejerna kommer smälta in i era hjärtan (om inte annat kan jag lova ett gott skratt :P )

Arigatõ

måndag, september 04, 2006

Nolle-P

Det är med bitterljuv lycka som jag säger adjö till det här årets nolle-period (som då nolle-p står för). I år var jag fadder. För grupp 2.

"Hej hå, hej hå, nu kommer här grupp två. Vi är så på, på det mesta då. Hej hå hej hå..." :P

Kan man sammanfatta två helt fantastiskt roliga veckor? Kan man verkligen det i ett kort litet bloggavsnitt? Jag vet faktiskt inte... men jag ska göra ett försök.


.... Och då är det ju så att en bild säger mer än tusen ord, så här har ni bildgalleriet för hela Nolle-P: http://larargalleri.midgard.liu.se/main.php

Sedan är det ju så att varför ska jag tjata om något som andra redan har skrivit om, nollan dessutom. Så här får ni dagboken för nolle-p som är skriven av en av nollegrupprna. Enjoy: http://www.lararsektionen.stuff.liu.se/lararportalen/index.php?option=com_content&task=view&id=132&Itemid=89

Och med det så slipper jag skriva något alls mer... fiffigt va :P

mooop

Trött.

Nolle P. Två veckor.

Städning. Diskmaskinen trasig. Tvätthög.

Trött!

söndag, september 03, 2006

My new laptop!


Loook at it! It's shiny! It's mine! Be very very... jealous!!