onsdag, maj 31, 2006

Love is a bitch!

Fan fan fan. Jag tror jag är kär på riktigt! Jag ska inte vara kär på riktigt! Jag ska retas på folk och låtsas att jag är kär jag ska inte VARA kär! Damn! *ångest*

Pinner Awards

För att jag kände att radda upp dem någonstans. Det är de jag vann i Pinnergalan i rollspelet jag är med i. Det var 40 kategorier. Jag må säga att jag fick de mest prestigefulla. (Ja jag är lite stolt och Ego, låt mig ha den stunden)




















Clean Clean Clean

Jepp idag är det städdag. Riktigt tråkigt men jag har skjutit upp det i två dagar nu och det går inte längre. Plus att jag inte kan skylla på förkylning då jag nästan är helt frisk och faktiskt har energi.

Sen har jag dödat två spindlar i badrummet idag så nu vågar jag inte gå in dit längre. Jag avskyr spindlar ju! Varför ska de vara på mig? Tror det att jag skonar dem? Alltså jag skulle gärna skona dem visserligen men det går ju inte...

Jag får hålla er uppdaterad med hur städningen går. Ni ser till och med de som sysslar med att ta över världen måste göra tråkigheter.

tisdag, maj 30, 2006

Zombiekatt

Det här är vad jag kallar en riktigt läskig katt. Jepp Snape i lite mindre fördelaktigt ljus kanske eller så är hon besatt. Jag får undersöka det och återkomma ;P

My Birthday!

Den 27:e maj var min födelsedag! Det var verkligen åsnecoolt (smaka på ordet, är det inte fantastiskt ord som dessutom är en tribute till Ior) En massa folk som var här och myste med mig och vi spelade spel och massor med sånna saker. Faktum är att Sweet beskrev allt så bra med bilder och test så läs hennes blogg för mer info: Endlessness Ego

Sen fick jag en digitalkamera som är en videokamera som är en webkamera som är en mp3!! Inser ni hur lycklig jag är! Jag kan göra massor med roligt och jag lovar sjukt mycket bilder med den här på bloggen när jag fattat hur man använder alla finesser och liknande ;P

onsdag, maj 24, 2006

Tentan

Så hur gick det på min tenta undrar ni nu när onsdagen är förbi och det är skriven. Det gick inte så bra. Fick antagligen 18 poäng ungefär och man skulle ha 20 för godkänt. Men otroligt nog är jag inte särskilt ledsen för det. Jag får la helt enkelt göra om den om det ska vara på det viset. Ska jag vara ärlig hade jag ju inte läst så mycket så jag är inte chockad. Nu ska jag lägga upp pluggschema inför tentan den 12:e juni och 14:e juni istället för de SKA jag klara damn it!

Top Model


Sverige vann Top Model! Jag måste säga att jag tyckte Freja var den värdiga vinnaren, hon är otroligt vacker. I'd totally do her!

tisdag, maj 23, 2006

Cute! ^_^




Har ni sett något så sött!? Helt fantastiskt söta båda två! Hade jag den rosa skulle den få stå framme bara för att den är så söt ;P

För större bilder klicka rosa eller rött

måndag, maj 22, 2006

Tentaångest Dag 2

Så är det tenta på onsdag, alltså två dagar kvar, eller en beroende på hur man ser på det. Idag satt jag och Lollo och fixade med Islam och jag ska vara ärlig att jag blev rätt pass att jag hängde med så pass bra ändå men tanke på att jag inte läst nått i boken. Så nu känner jag att jag har en bra överdikt på Islam men skaförsöka skumma boken imorgon om jag hinner. Annars blir det fokus på Hunduism och Buddhism. Igår hade jag helt gett upp hoppet för den här tentan men nu är det nya tag som gäller. Jag ska klara den damn it! Som föreläsarn sa "En boxare går inte in i en match och funderar på returmatchen" Väl talat! Så egentligen stämmer inte rubriken jättebra för ångesten börjar avta lite även om den fortfarande ligger och gnager.

lördag, maj 20, 2006

ESC


Eurovision Song Contest! Jajjemensan nu har det Findlänska hårdrocksbanden tagit hem segern fullständugt och allt jag kan säga till det är... YEEES!!! Vad underbart!! Lordi's låt var undebart bäst och jag röstade på dem 4 ggr så ja RÄTT LÅT VANN! Jag kommer komma ihåg den här dagen för alltid. Ungefär som när man frågar folk om var de var när de fick reda på om Olof Palme så kommer folk kunna fråga mig "Kommer du ihåg när Lordi vann ESC" Mitt svar kommer vara "JA jag sett hemma ensam och ringde hem till mamma och sa åt henne att rösta på dem och sedan skrek jag när de vann! Lodi Lordi Lordi!!"

Tentaångest Dag 1

PÅ onsdag har jag tenta och jag har ångest. Varför har jag ångest? För att jag inte pluggar såklart. Varför pluggar jag inte? Jag vet inte! Jag har verkligen ingen aning, när jag väl sätter mig kan jag bara läsa en halvtimme sen måste jag göra något annat för att få bort allt i kroppen. Fråga mig heller inte vad det där allt är för nått för jag har ingen aning. Jag vet bara att för att klara tentorna måste jag bli bättre på det och det snabbt! Ikväll ska jag dock läsa om Islam om jag så ska slå mig själv och allt möjligt annat. (okey kanske inte så brutalt men ändå)

Sen får jag lite ångest när jag tänker på att Carola kan vinna i ESC ikväll. Urk vad männsikan kommer bli mer kaxig än vad hon är nu. En diva som försöker spela folklig. Märks det att jag inte är en fan av Carola kanske?

fredag, maj 19, 2006

Wanted

Jag såg att söt Sweet hade begärt att jag bloggar vidare så detta ska jag göra. Jag insåg också till min häpnad att jag inte skrivit något sen i måndags o.O Hur ska jag kunna ta över världen på det här sättet? Nej det här går inte för sig. Nog för att jag är ganska lat av mig och det verkligen inte har hänt så mycket spännande i dagarna (vilket inte är sant nu när jag tänker på det) så är det kanske inte så konstigt att jag dragit ut på att skriva något. Men vem vet? Det kanske finns folk som tycker det är hur kul som helst att läsa om tråkiga människors liv, jag menar folk tittar ju faktiskt på BigBrother.

Så vad har hänt nudå? Här följer en "kort" resumé av det ni har missat under veckan.

Tisdag: Skippade grupparbetet och de skrev klart det utan mig. Dumt av mig absolut men jag hade en anledning så det så. Men skönt att det blev klart och inskickat. Sen hade jag seminarium på eftermiddagen i Etiken som jag beslutat mig för att ta uppsamling på i augusti istället. Det är för svårt att klara fyra tentor på en gång med en sådan kurs som etiken och sen hinna fylla år precis den veckan det borde vara tentaplugg. Men det är soft.
Jag fick även brev hem från Mittuniversitetet som påstod att jag inte skickat in att jag ville gå där i sommar och att de strukigt mig från kurserna. Jag kastade mig på telefonen och ringde upp dem. Jag måste ha låtit hyfsat upprörd för hon pratade till mig som med en person som skulle hoppa från en bro vilket ögonblick som helst. "Förlåt att du fick vänta, men är det okey att jag hör av mig senare när vi har sett in i frågan. Blir det bra?" Lite kul faktiskt såhär i efterhand. De ringde på eftermiddan när jag hade seminariet och pratade in på min telefönsvarare att de skulle fortsätta och se vad som hände och återkomma. Jahapp, så kanske man inte får pengar i sommar då var min tanke, och jag bor ensam i en trea av olika anledningar så jag har en hög hyra som ska betalas under sommaren. Blöh. Sen gjorde jag inte så mycket mer.

Onsdag: Sweet skulle komma på kvällen och jag behävde verkligen städa så jag slog två flugor på smällen och städade hela lägenheten. Det blev riktigt snyggt också efter dammsugning, torka damm och sladda golven. Jag är så dålig på att hålla rent sådär vardagligt vilket gör att det blir mycket tillslut. Egentligen är jag en rätt bra städfreak men jag är lat också, vilket vi redan konstaterat. Men jag ska jobba bort min lathet då jag som sagt inte kan vara en lat världshärskarinna.
jag hade föreläsning i fyra timmar på eftermiddagen där han gick genom samma sak som på de fyra timmarna vi hade i måndags. Kändes en smula onödigt att gå dit men samtidigt så "är repetition kunskapens moder" så jag får försöka tänka så istället.
Sweet dök upp och vi planerade SH-IRL (en träff med internetrollspelet jag är med i)Det gick bra och det mesta är ju färdigt inför att faktiskt bjuda in alla och ta betalt och sånt. It will be sooo much fun! Mycket jobb visserligen men KUL!

Torsdag: Fick brev hem på dagen där det stod att jag var omantagen på mina sommarkurser! WOHO! Mittuniversitetet rockar! De bara fixade det sådär bara. Nu ska det köpas kurslitteratur och kolla upp varför det inte finns nån info kring datakursen någonstans.
Ledig hela dagen och borde ju ha pluggat men gjorde det inte. På kvällen var det dags för skifte så vi möttes upp hos Kalle i ÖF som fyllde 24 år igår och grattade honom och förfestade. Sötnosarna mina! Sedan bar det iväg till nya ÖF och deras fest som de bjöd oss på. Trevligt värre! jag drack rätt mycket. Det var en kul tipsrunda som vi var med på, en sån där som man efter man har gått den ska vara med och tävla inom. Jag tävlade i massor med grenar men vann faktiskt starkaste! Tro det eller ej. Det var en kul lek (vi fick äta röd jalapenos) vilken kändes ganska kul då jag brukade dricka tabasko när jag var liten. Dock hjälpte det inte att nästa lek var att se vem som tog den längst och då skulle man stoppa ner en banan i halsen så långt det gick, jo vi var bara tjejer som var med, och jag hade ingen aning om det men banan gör stark mat mycket starkare! Min mun brände efter den leken och det hade den inte gjort direkt efter att jag ätit jalapenosen. Jag var sämst på lekarna och kom näst sist av alla men fick fint diplom ändå. Sen skiftade de av oss och det var lite sorgset faktiskt. Nu är jag inte ÖF längre utan X-ÖF. Men jag är ju fadder som jag kan luta mig tillbaka på :D Det var en kul fest men jag gick hem vid ett eller vad hon var för jag visste att det var plugg idag. Lite trist men så är det.

That was my week so far.

måndag, maj 15, 2006

Just Another day

En till sådan där tråkig dag är förbi, datorn krånglar för mig och jag har varken något vettigt eller kul att skriva. Tråkigt att läsa? Jo jag vet men något måste jag skriva om och om det så ska vara att jag inte har nått att skriva om så, so be it.

Grupparbetet är tråkigt och skolan är ganska så uttröttande. Jag vet inte hur jag ska palla med allting. Tente 24 maj, tenta 30 maj, tenta 12 juni och tenta 14 juni. Tjoho! :/

fredag, maj 12, 2006

Royal Pain



Test om vilken stereotypisk rollspelskaraktär du är. Jag blev Royal Pain, mwohahah! ;P

Fredag morgon!

Solen skiner! Woho! Solen är helt fantastisk och den gör en piggare på morgon och tröttare på kvällen vilket är helt undebart. Trött blir jag eftersom när solen skiner är då i alla fall jag utomhus och myser. Jobbar i trädgården, sitter och solar alternativt sitter och pluggar. Det kan vara uttröttande att vara ute i solen länge och speciellt om man jobbar samtidigt som man är ute vilket gör att jag lägger mig tidigare på kvällen, vilket i sin tur gör att jag kliver upp tidigare och är pigg. En rundgång som jag inte kan se något som helst negativt med.

Dags att starta dagen med frukost och sen se var den leder mig...

torsdag, maj 11, 2006

Why couldn't it have been "Follow the butterflies"?

Jag hatar spindlar! Seriöst avskyr dem, men har man en uteplats som måste rensas och fixas till så vänjer man sig snart vid alla småkryp som kryper omkring i gräset. Till och med spindlarna, de små då alltså. Idag har jag rensat i min ena häck (yeah yeah, no pun intended :D ) och tagit bort allt gräs och maskrosor som har snott näring från häcken så att den kan växa sig stor. Sedan hällde jag på ny jord och vattnade som en galning. Det var ungefär där vid "hällde på ny jord" som det hände. Jag flyttade på jordsäcken som har lagat på samma ställe i ungefär ett år, lite mindre men ni förstår vad jag menar. Först ser jag tre stycken gråsuggor som kryper in bland plattorna och min första reaktion är "EEEWWW!!" men de kan jag överleva med, de kryper undan och vill ha skugga så jag lär inte se dem igen.

DÅ får jag syn på dem. TVÅ STYCKEN ENORMA SPINDLAR! Likadana dessutom och jag fick bilder framför mig om hur de parar sig och får massor med småungar som kryllar över min uteplats. Jo jag vet att de säkert var två honor eftersom hanar har en tendens att vara mindre men försök vara logiskt när du är paralyserad av skräck. Min första tanke är "Jag kan inte gå in igen någonsin." eftersom de satt precis nedanför dörren, eller okey inte precis men att gå förbi dem så är bara en för hemsk tanke. Jag insåg självklart att det dög inte det här. De måste bort.

Jag började med att ta sopen och försöka skrämma bort dem men de bara kröp in under den lilla trälådan som fungerar som en trappa upp till dörren. Det är inte en som jag satt dit utan sådan som finns där och sitter fast. Därför kan jag inte bara flytta på den och mota bort dem. Jag ville dock inte ha tillbaka dem där de var vid väggen, hellre där jag inte ser dem är där jag ser dem så jag sprayade ogräsättika på stället där de var innan. När det var klart kände jag mig nöjd med mig själv. Jag började vattna min häck.

När jag hade gjort det tittade jag bort mot trälådan igen och insåg att om jag hällde vatten på lådan skulle de antagligen komma fram och då kunde jag ha ihjäl dem med ogräsättikan. Sagt och gjort så gjorde jag det. Jag lyckades få fram en av dem som jag sprayade på och som förhoppningsvis är död nu. *pustar ut* Blir det regn imorgon så vet jag att jag lyckades ha ihjäl den i alla fall. Jag tycker inte om att döda djur (ehm... inte människor heller men det är kanske underförstått) så det tär i mitt hjärta när jag tänker på det men hellre att de dör och jag slipper oroa mig eller att jag inte kan vistas på min uteplats. Jag är då ingen Buddhist tydligen.

Another day in the life of a spiderhater has passed... be back some other day with my spiderstorys :P

onsdag, maj 10, 2006

Angfiels Bimboskola #1

Jag har insett att man inte kan ha en rosa bakgrund eller gilla rosa för den delen om man inte är en Bimbo, så därför tänkte jag inviga min Bimboskola. (Jag har kommit fram till detta efter att ett flertal människor i min närhet påpekat detta för mig.) Bimboskolan går ut på att jag ska försöka bli mer Bimbo och därför förtjäna att tycka om rosa. Jag kommer antagligen slänga in lite fjortis också eftersom de brukar höra till en underkategori inom bimbokulturen.

Jag går som ni vet på Universitet därför vet jag vikten av att göra empiriska studier, vilket jag självfallet också måste undersöka här. Därför är min först hemuppgift detta:

1. Se på BigBrother. I alla fall en liten stund varje dag och försöka se liveshowen den här veckan.
2. Läsa minst 5 lunarstormspresentationer från tjejer i den "rätta" åldern och klasstillhörigheten.
3. Föra kortare anteckningar kring bimbornas beteenden och även kring hur människor i dess absoluta närhet verkar vara och reagera. Är det verkligen så att de umgås med varandra enbart eller nässlar de in sig i ont anande vanliga människors liv?

Det är dags att kasta sig ut i den hårda verkligheten och undersöka dessa faktorer i min kamp att bli mer bimbo.

Wazzup with you and pink damnit?

Jag älskar rosa! Därför fick mitt utseende här i bloggen ändra färg. Jag försökte hålla mig från färgen rosa, jag försökte ha grönt vilket är fint det också men jag drogs ändå mot det rosa det gjorde jag.

När jag var liten så avskydde jag rosa, det var så flickigt och utan att jag visste om det då var jag en fullfjättrad feminist redan som tioåring. Jag sa till mamma "Jag vill inte ha rosa för det har alla tjejer. Varför ska tjejer alltid gilla rosa och killar blått! Tjejer kan också ha blått!" men ska sanningen fram så tyckte jag inte om blått när jag var liten. Jag gillade egentligen rosa också, men det ville jag inte erkänna eftersom alla andra tyckte om rosa så jag kompromissade med mig själv och valde rött istället. Därför diggar jag än idag rött men har erkänt mig själv besegrad inför färgen rosa och idag säger jag bara RECLAIM ROSA FRÅN FJORTISAR OCH BIMBOS!

Pretty in Pink that's me!

tisdag, maj 09, 2006

Bloggfrenzie

Jag måste bara stolt säga att jag sprider bloggfrenzie över Sverige. Två personer som för exakt två dagar sen och fram till för bara ett par minuter sen sa "Nej usch blogg, vem orkar" eller "Aldrig att jag har en sådan." och "Vad geeky" osv har nu skaffat bloggar! Jag vill berömma mig själv och säga ett tack till SweetSinner som omvände mig och fick mig att blicka in i bloggljuset. Utan henne skulle jag inte kunna missionera vidare om bloggens fantastiska värld.

Dessa två nya sötingar kan man skåda här:
Shetani
Taura-Tierno

Gräsmattor och Fadderutbildning

Började dagen men att påta i trädgården. Jag skulle egentligen sitta och läsa bakgrunder och fylla i utseende med en grön överstykningspenna till rollspelet jag är med i men när jag låg där blev jag uttråkad och kände mig tillräckligt pigg för att fixa i trädgården. Sagt och gjort jag har ryckt upp en himla massa maskrosor från min gräsmatta. Sanningen är den att min gräsmatta är egentligen inte en gräsmatta utan mer ett ställe där det finns maskrosor och mossa lite om vartannat. Det är en man med hund som brukar gå förbi och som hejjar och vi pratade lite sa att det fanns färdig gräsmatta för 25 kronor kvadratmetern att köpa och med tanke på att min "gräsmatta" är så stor som ungefär 10 kvadratmeter så är det ju inte så farligt att lägga 250 spänn och slippa jobber med att riva mossa och fixa med fler maskrosor. Tror jag ska slå till på det faktiskt.

Vill du ha mer uppmärsamhet från grannar så skaffa kattunge! Jag har aldrig pratat med mina grannar på ett år och bara idag så pratade jag med 5 stycken på grund utav min Snape. En kvinna som kom fram och klappade och sa att hon kunde vara kattvakt, sen kom hennes mamma, sen kom mannen med hunden som visade sig vara bror till min granne precis bredvid och så pratade ju jag med honom och hans fru också. Sen att all uppmärksamhet inte är positiv är en annan sak. Mannen som bor bredvids fu (jag måste komma på kodord för alla folk jag inte kan namnet på så det blir lättare) kommenterade att jag borde ha henne i koppel när hon blir äldre också, bara för att jag sa att hon var för liten för att vara utan koppel än så länge. Hon menade på att det var jobbigt med mycket katter för alla kattallergiker såsom hennes syster är då. Samtidigt så satt hon och rökte en cigarett så att röken flög in på min tomt. Kan då påpeka att jag är cigarettröksallergiker. Jepp snacka om att slänga sten i glashus där. Jag sa ingen men klagar hon på min katt som kanske kommer in på hennes uteplats så ska jag bita till med hennes rökande som kommer in på min. Mwohahahah!

Gick fadderutbildning idag också. Jag var ÖF = Över Fadder förra året och ska vara "vanlig" Fadder iår. Även om jag ska vara kontaktfadder men ändå va. Det ska bli så kul! Vi nollar våra nya studenter och nej det är ingen förnedring, man dricker om man vill annars låter man bli och det är snälla lekar som är helt frivilliga! Jag skulle då inte vara med om det var förnedrande och sånt. Det är till för att alla sötnosar som kommer nya ska känna sig välkomna och komma in i gemenskapen som onekligen finns här på Lärarprogrammet. Sen kan vi i Linköping också skryta med att vi har den bästa nollningen i hela Sverige. Tjoho! Sen att det finns negativa saker också såklart men det gör det la alltid? Alltid hittar folk nått att klaga på.



FOUL är alltså Lärarprogrammets Fadderi och är de som ordnar så att hela Nolle-P ska ske för de nya studenterna. Jag kan också säga att nej jag är inte med där men här är deras logga för iår. De är coola och tuffa och bra helt enkelt. Timon är deras maskot. Det är lite kul för lärarprogrammet har Lejonkungen som genomgående tema. Timon är Fadderiets maskot, Pumba är festeriets (de som ordnar en hel hög med roliga fester under året), Rafiki är ÖverFaddrarnas, Simba är Sektionens (de som jag lite skämtsamt prukar kalla för regeringen på Lärarprogrammet) och Kulturutskottet har den lilla fågeln som jag inte kommer ihåg vad han heter nu bara för det. När vi var ÖF så hade vi cowboytema så vi klädde upp Rafiki i Lucky Lukes klädsel. Dvs vi satte på Rafikis huvud på Lukes kropp. Heltuff!

Har varit en bra dag som visserligen inte är slut än. Oh kan berätta att jag ringde min kompis idag och talade in på hennes telefonsvarare att "Hej Sanna, jag ville bara säga att jag tycker om dig och att du betyder väldigt mycket för mig. Det var allt, ha det bra! Hej då!" Det var hur kul som helst. Jag gör för lite sånt faktiskt. Men nu kände jag mig gullig och duktig samtidigt.

Vill bara lägga till att Kan man verkligen vara såhär dum?

måndag, maj 08, 2006

The blogger of evul

They are so on to me! Jag försökte som sagt lägga in mig på kartan där men det visade sig att det inte fungerade för att det var något som var fel. Sedan skulle jag lägga in mig på bloggtoppen vilket jag gör, jag länkar och har mig men när jag loggar in idag så visar det sig att min blogg står som "avstängd" av någon lustig anledning.

Min slutsats: Bloggvärlden försöker krossa mina försök till världshärravälde redan nu.

Tänk på det. Här försöker jag på mitt hörn att skapa ett kraftigt bloggimperium med mig själv som främsta man... eh kvinna! och jag har en vallain-katt som heter Snape och jag kan säkert få min normalt höga och smått barnsliga röst att låta cool álá Darth Vader stil, ja vad händer då? Bloggvärlden vill förstöra alla mina försök till att få ut denna blogg till fler personer. Sweet läser den men hon är redan korrumperad så jag antar att de redan gett upp på att rädda henne.

De kommer dock inte vinna. Jag kommer fortsätta min kamp om att få ut min blogg till världen (eller Sverige då eftersom jag skriver på svenska men eftersom jag kommer få världsdominans kommer jag se till att alla ska lära sig svenska och då kan hela världen läsa min blogg också. mwoahaha) "I will survive" *skrålar*

Nisse från manpower

Vår föreläsare Nisse är ju bara för underbar. Idag refererade han till Percy Nilegård när vi gick genom klasstillhörigheterna inom Hunduismen. "haha jag kom och tänka på Percy Nilegård som räknar in folk i klass han också." en del skrattade lite lamt men jag tror bara att alla blev så paffa. "Ja om ni vet vem det är förstås... eh" säger han sen och då skrattar betydligt fler. Klart vi vet vem det är. Percy rockar ju! Management by fear!

Jag kan inte låte bli att tänka på reklamen för ett tag sen när jag hör namnet Nisse.
"Behöver du hjälp?"
"mmm"
"Ring Nisse från manpower"

Och ja han är verkligen Nisse från Manpower. Jag tror på det för han är den enda bra föreläsaren som vi har haft på ett helt år. Nej visst Ottfried var helt okey han också faktiskt men Nisse är ju fantastisk. Det ska han få höra på utvärderingen också. Appropå utvärdering så sågade jag min etikföreläsare idag på den jag skrev. Smart innan man har fått betyg? Jaja även om hon vet att det är jag får hon inte sätta lägre betyg på mig, då överklagar jag garanterat.

Sedan måste jag få säga att det är en helt underbart fantastisk dag idag! Solen skiner och fåglarna kvittrar. Eller ja fåglar vet jag inget om egentligen men solen skiner och det är så kul att vara ute. Jag skulle köpa solskydd och kylbalsam på apoteket så hade mitt betalkort gått ut. Doh! Fick lov att åka hem och hämta det jag hade fått på post för ett par dagar sen (men varit klantig nog att inte byta ut från plånboken)och sen snällt åka tillbaka och inhandla det jag skulle ha. Men nu kan jag i alla fall skydda mig ordentligt mot solen. Vi vill ha sol men vi måste skydda oss från den. Vi människor är lustiga.

Förmiddags svammel

Det visar på nivån gruppen har lagt sig på när jag är en av de mer ambitiösa när jag inte ens har läst hela texterna som vi skulle läsa. Jag är också sen vilket kanske inte är så ambitiöst men jag är seg på morgonen. Hur förväntar sig folk att jag ska vara pigg efter att bara få sova i sex timmar? Urgh. Sen att det är helt mitt fel eftersom jag satt uppe på natten och rollspelade är en helt annat femma. Det kan inte jag beskyllas för. Jag skyller helt och fullt på andra som är så roliga att rollspela med att jag inte kan slita mig trots att jag vet att jag ska upp till grupparbete dagen efter.

Vi har i alla fall bestämt att vi ska skriva om hur man som lärare ska bemöta elever som har kontakter med frireligiösa rörelser. Hur man ska lägga upp undervisningen om detta och även diskutera med våra mentorer och jämföra med erfarenheter som vi själva har skaffat oss.

Oj jag kanske går händelserna lite i förväg. Jag pluggar då alltså Lärarutbildningen på Linköpings Universitet och läser det här året Religion. Så jag är alldeles precis snart klar med det, nåja har några uppsamlingstentor att riva av men annars så är det klappat och klart. Ska läsa Historia hela nästa år. Tänkt mig att jag ska bli Gymnasielärare i de två ämnena men förhoppningsvis läsa till Filosofi och Psykologi senare för det tycker jag också är tokintressant.

söndag, maj 07, 2006

I want attention people

Jag har placerat min blogg i Linköping på bloggkartan.se


Bloggtoppen.se


Sådär. Ännu ett steg närmare världsherravälde. Min blogg ligger nu ute så att fler människor kan läsa och förundras hur en sådan människa som jag ens kan existera. För att jag är så underbar alltså inte för att folk vill bli av med mig. Jag förväntar mig dock lite konkurrens däruppe på tronen och antagligen kommer jag få en del fiender på vägen men så är det med alla dikatorer i historien, jag kan inte förvänta mig att vara annorlunda. Dock ska jag se mig om efter de som är mina närmaste eftersom de alltid är de som kommer förråda mig.

Jag förundras alltid av det i filmer och berättelser. Den närmsta mannen/kvinnan förråder ondingen och så blir allt bra. Borde inte de onda skurkarna börja förstå de vid det här laget? Om inte annat tycker jag faktiskt att man borde rekomendera att de läser lite mer historia och en del av de klassiska fantasy böckerna för att få lite mer insikt i vad de egentligen pysslar med. "Jag litar helt och fullt på... men vad gör du? Ta bort kniven! Nej nej neeeeeej... ugh." så var den personen död. Etu min Brutus och allt sånt.

Cat-Snape will get you!



Detta är alltså den katten som kommer ligga och kurra i mitt knä när jag gör upp världsdominansplaner. Nog för att hon lär bita mig i handen oftare än hon kurrar men jag är inte nogräknad. Huvudsaken är att alla som är nått inom villain-branschen har en katt så då måste jag också ha den. Hon heter Snape för att jag är en HP-nörd totalt och fullt ut och kan jag inte ha äkta Snape i sängen varje natt så får jag nöja mig med en kattversion av honom. (nog för att Katt-Snape är en hona men jaja...)

Hon flyttade hem till mig för exakt en vecka sedan och har gjort sig rejält hemmastadd. Hon har hitill gjort allt hon inte får göra sådär en tusen gånger och fortsätter göra dem fast jag är i samma rum och tittar på henne. Bah hon lär sig då inte att veta hut alls. Hon har dessutom bara två lägen: 1) Sova altarnativt bli gosad medan hon sover 2) Hyperaktiv. Antingen eller. Det tror man inte på den söta uppsynen men hon är ett äkta rovdjur dessutom, jag har rivmärken lite överallt och hon älskar att busa med fötter, fingrar, händer och alla kroppsdelar hon kan komma åt ungefär. Just nu ligger hon dock ihopkurad i en liten rosa IKEA förvaringsbox och ser söt ut. Så hon är inne i sin fas 1 just nu och jag försöker att inte störa för hon lär vakna snart och gå in i fas 2.

Hon älskar att vara ute, men tyvärr är hon lite för inne i sig själv och för liten för att få vara ute utan sele och koppel. Hon kan få för sig att jaga efter ett löv och sen se sig om och skrika för att hon inte får syn på mig. Hon träffade en liten hund häromdagen och blev mest nyfiken så hon är inte rädd av sig. Inte för att jag väntat mig det heller men hon är så orädd så det är inte klokt. Eller det kanske bara är naivitet med tanke på att hon bara är 10 veckor gammal. Hennes bror Kenshin fick följa med en bit när hon skulle komma hit och bo med mig men sedan åkte han vidare till Norrköping och Snape stannade här i Linköping. ( Endlessnessego är SweetSinner btw så ni vet var ni ska ta vägen för alla klagomål.)

Don't blame me, I'm innocent

Nu är JAG här och ska ändra bloggens historia totalt. Min blogg kommer bli känd över hela världen och alla komma avguda mig. Faktum är att jag nog ska göra en "Smith" och starta en egen religion. Varför inte? Finns fler som har gjort likadant. Den kommer heta sekt från början visserligen (vilket inte är att förakta, smaka på ordet, sekt ... mmmm mums) men efter ett tag så blir den tillräckligt stor så att jag kan börja kräva religionsstatus och säkert immunitet. Jag får ta och skriva en stor tjock bok med en himla massa regler som motsäger varandra och sen publicera den som kanon. Total världsmakt here I come mwohaahAHAHAHA!

Eh nu kom jag bort från ämnet lite här tror jag... Jag skulle säga att det inte är mitt fel att jag bloggar utan att det faktiskt var så att jag föll för grupptrycket. Skyll på SweetSinner. Det är också henne ni ska vända er till om ni vill klaga på något jag skriver. Precis. Nog för att Sweet bara är en person och inte riktigt kan klassas som grupp och därför inte grupptryck heller men det är fler som bloggar. Är det bara jag eller känns det som att alla i hela världen har en sådan här blogg? Och visst det är en sak att blogga men vilka är alla dessa som tokläser bloggarna? Eller det kanske är en myt att människor läser dem... det kanske egentligen är bloggföretagen som har en hel hög med fejkade namn som skriver automatiska svar till folk så att det ska verka som att folk läser bloggarna? o.O Det ni, nu har jag kommit på det och är det så att ni inte hör något mer av mig så har jag antagligen blivit eliminerad av the evul bloggers för detta meddelande.

Detta svammel kan ni frvänta er att jag kommer fortsätta med så if you don't dig it then get lost. (eller snälla stanna för let's face it alla som skriver sånna här saker söker uppmärksamhet och det vill jag också ha. GIVE ME UPPMÄRKSAMHET!!) Och ja jag älskar att blanda engelska och svenska och skriva konstiga ord här och där. Nu är det dock för fint väder ute så jag ska sätta mig och läsa pluggbok inomhus.

Just ja översättningen till titeln på min blog får ni lista ut själv, lite jobb ska ni göra om ni vill lära känna mig tycker jag nog. Tro mig jag är värd min vikt i guld, och det blir MYCKET guld det.